De eerste klap is een daalder waard

Boek jouw afspraak voor een nieuw zakelijk portret direct in mijn agenda 

Je kent ze wel die uitdrukkingen: “Die eerste klap is een daalder waard.” En:  “Je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken.”

Wat mij betreft kloppen die uitdrukkingen. Een goede profielfoto of headshot zoals het ook wel wordt genoemd, is dus van belang! Geloof mij, het eerste waar mensen naar kijken is jouw foto. Op de website, en zeker ook op de sociale media. Zorg ervoor dat je een goede, mooie, representatieve en actuele foto van jezelf hebt.

Heb jij geen goede foto op dit moment? Of wil je gewoon een nieuwe?
Komt dat even goed uit!

Profielfoto actiedag

Het is mooi weer. Ik heb een nieuwe studio. We kunnen allemaal wat positiviteit gebruiken. Kortom, redenen genoeg om jou een profielfotoshoot voor slechts € 75 ex btw aan te bieden. Je krijgt twee verschillende, mooi bewerkte profielfoto’s. In origineel formaat én in klein formaat om meteen te kunnen publiceren op jouw socials.
De actiedag is op vrijdag 10 juli 2020. Je kunt jouw tijdslot meteen in mijn agenda boeken.

Laat deze kans niet voorbij gaan! Ik zie jou graag op 10 juli in mijn studio aan de Westvest 9 in Delft.  Je kunt parkeren in de Phoenix garage op 5 minuten loopafstand. Kom je met het openbaar vervoer? Het station Delft ligt tegenover de studio.

 

 

Helen Kho

"Tjapko maakt het zo makkelijk om jezelf te kunnen zijn terwijl hij er tegelijkertijd voor zorgt dat hij je goed in beeld brengt. Hij let erop dat je ‘echt’ lacht en niet alleen voor de foto. En dat zie je terug in je foto’s."

Johan de Wit

"Tjapko helpt met het bepalen van de kernboodschap, verrast met creatieve input en weet de gekozen boodschap duidelijk in beeld te brengen! Tjapko is een ideale partner maakt bij het bedenken en ontwikkelen van krachtig beeldmateriaal."

Theo van der Meer

"Tjapko heeft een goed gevoel voor de klantvraag en weet die te vertalen in professionele producties.Hij denkt mee over wat de juiste boodschap moet zijn. Hij kijkt verder dan alleen die mooie film of foto. Daarnaast is Tjapko een fijn persoon om mee samen te werken."