Portretfotografie

Voor mij is portretfotografie het vangen van een gevoel, een moment, een verhaal. Met elke foto die ik maak kom ik een stap dichter bij de essentie van wie we werkelijk zijn, diep van binnen.

Portfolio

Hoe werkt het

Waarschijnlijk hebben we eerst telefonisch contact of via de mail. Je hebt wellicht vragen of je wilt meteen een datum reserveren voor een shoot en jouw design sessie. Om een shoot te reserveren betaal je € 195,00 opnamekosten. Dat is inclusief visagie en de beleving van de fotoshoot.

De fotografische belevenis begint met een kennismakingsgesprek. Het liefst bij mij in de studio, maar woon je wat verder weg van de studio kan het eventueel telefonisch.

In dat gesprek maken we kennis met elkaar, maak jij kennis met de studio en bespreken we jouw fotoshoot. Wat wil jij uit deze belevenis halen? Welke sfeer past bij jou? Hoe wil jij gefotografeerd worden? Ik wil heel graag jouw verhaal horen en op basis van dat verhaal en jouw wensen een geweldige shoot samenstellen.

En dan natuurlijk de fotoshoot zelf. Jouw dag! Je zult in een ontspannen sfeer met hapjes en drankjes, jouw muziek in de watten worden gelegd door de visagiste en door mij. Deze dag, tussen 10 uur en 15 uur, sta jij in het middelpunt. Krijg je alle aandacht en creëren we een onvergetelijke ervaring en prachtige foto’s van jou.

Tijdens de design sessie krijg je op een groot scherm jouw prachtige foto’s te zien. Op dat moment kun je kiezen welke foto’s je wilt kopen en stellen we jouw art work samen. Dat kan wall art zijn, een album en een fraaie bewaarbox/schatkist met jouw kunstwerken erin.

Wall art vanaf € 750
Bewaarbox met fine art prints in passepartout vanaf € 1800
Luxe album met fine art prints vanaf € 2500

Maximaal 8 weken na de design sessie kun je jouw kunstwerken afhalen in de studio en zal je tot in lengte van dagen herinnerd worden aan deze belevenis en aan het feit dat jij het waard bent.

Voorbeelden voor en na

KUNSTWERKEN

Een prachtig ingelijste foto, een mooie collectie foto’s of een luxe ‘schatkist’ met jouw foto’s veranderen in een kunstwerk wanneer het een plaats krijgt in je huis. Het dient niet alleen als een herinnering maar ook als een verlengstuk van je persoonlijke stijl.

Een foto in je handen houden is zoveel specialer dan 'm bekijken op een scherm. Je voelt letterlijk de herinnering. Probeer maar eens door een luxe box met foto's te bladeren zonder een glimlach op je gezicht te krijgen. Lukt je niet!

Jouw foto’s verdienen het om gezien te worden. Aan de muur, in een album of geprint op het mooiste papier. Ze vangen niet alleen een moment in de tijd, maar doen dit met een kwaliteit en elegantie die simpelweg niet te evenaren zijn met digitale bestanden. Daarom kies ik er als portretfotograaf voor om jou deze onvervangbare waarde te bieden in de vorm van hoogwaardige, tastbare producten. Het is meer dan een foto; het is een investering in een levenslange herinnering.

Voorbeelden

Meer weten?

Wil je meer weten, heb je vragen of wil je eens vrijblijvend van gedachten wisselen over fotografie of video? Vul dan onderstaand formuliertje in en ik neem snel contact met je op. Je kunt natuurlijk ook bellen met 06-51510555 of mailen naar tjapko@tjapko.nl.

Wil je meer weten, heb je vragen of wil je eens vrijblijvend van gedachten wisselen over fotografie of video? Vul dan onderstaand formuliertje in en ik neem snel contact met je op. Je kunt natuurlijk ook bellen met 06-51510555 of mailen naar tjapko@tjapko.nl.

Ik wil gebeld worden:

Naam
Telefoon
Email