Personal Business Branding

Die klik met die klant of eigenlijk; die klik met jouw ideale klant. Hoe bereik je dat nou?  Gewoon door jezelf te zijn en jezelf te laten zien. Jij bent het gezicht van jouw business. Jij bent zelf jouw visitekaartje. Jij trekt die mensen aan die bij jou horen door jezelf te laten zien en horen.

Dan heb je natuurlijk wel voldoende professioneel, krachtig en mooi beeldmateriaal voor nodig. Om jouw website mooier te maken en om door de tijd heen content te kunnen delen op de sociale media. Laat horen en vooral ook zien wat jij te bieden hebt en verleidt jouw doelgroep om tot actie over te gaan en contact met jouw op te nemen. En dan is het alleen nog een kwestie van inkoppen…toch? 🙂 

Personal Business Branding

Straal uit wie je bent en trek aan wie bij jou past.

Personal Business Branding

Koppel jouw naam aan een positef beeld

Personal Business Branding

Hoe laat jij jezelf aan de buitenwereld zien?

Ik heb Tjapko gevraagd om een fotoreportage te maken om meer zichtbaarheid te creëren voor mijn vernieuwde bedrijf.  We hebben een ontzettende prettige en inspirerende dag gehad, en veel gelachen. Door zijn authentieke uitstraling raak je snel vertrouwd met elkaar wat het makkelijker maakt om jezelf te zijn.

De reacties op de foto’s en de video op social media zijn lovend. Wat ik al wist van Tjapko over zijn professionaliteit, werd hierdoor ook nog eens bevestigd.

Silvia van der Knaap

Het begon met een contact met Tjapko over nieuwe profielfoto’s. Dat werd al snel ook een setje foto’s in Fryslan  om mijn nieuwe eer en leefomgeving ook in beeld te brengen. En zo kwamen we uit op een uiterst leuke dag filmen en fotograferen rond het Tjeukemeer. Ik ben er erg blij mee en heb al veel positieve reacties ontvangen. 
Ron Vonk

Ron Vonk Coaching

Tjapko vraag ik al jaren wanneer een klant van mij foto’s of video nodig heeft. En dat komt omdat ik weet dat het altijd meer dan goedkomt. Van gebouw fotografie tot lanceervideo, hij kan het allemaal. Na samen nadenken over de juiste insteek van de productie gaat hij zelfstandig aan het werk, op zoek naar die spontane momenten. Afspraken worden altijd nagekomen, ook als de oplevertijd kort is. En over de resultaten hoef ik me nooit zorgen te maken.

Toen had ik wat foto’s van mijzelf nodig. Uiteraard dacht ik aan Tjapko maar om zelf voor zijn camera leek toch even wat anders. Niet dus! In een ontspannen sfeer ben ik in verschillende situaties gefotografeerd. Sommige plekken waren van te voren bedacht maar juist de spontaan buiten geschoten beelden leverde de mooiste resultaten op. En binnen korte tijd lagen ze alweer bewerkt in de mailbox. Dank je Tjapko! Ik kan voorlopig weer vooruit met deze mooie portefeuille.

Esther Zeilstra

De Merkenkwekerij

… Moest even naar woorden zoeken en heb ze eigenlijk nog steeds niet gevonden. Wat een mooi eindresultaat! Beide zijn we bij het zien van de video tot tranen toe ontroert. We wisten allang dat we met il Berretto én de ‘Oude Dame’ goud in handen hebben maar als je het dan een keer van de andere kant ziet… prachtig. En over de foto’s eigenlijk het zelfde verhaal. Diep onder de indruk.

Dirk de Leeuw

SCA certified Barista, Ill Berretto

Kijk en luister naar het verhaal van Il Berretto.

Wil jij meer weten over een branding shoot of een andere shoot? Of wil je iets anders kwijt? Gebruik dan onderstaand formulier en dan spreken we elkaar wellicht snel.

Een Personal Business Branding shoot is over het algemeen maatwerk. Niet één ondernemer is hetzelfde en jouw verhaal is uniek. Als richting heb ik hieronder wat mogelijkheden benoemd die op basis van ervaring zijn samengesteld.
Wil je samen met mij onderzoeken wat het beste bij jou en/of jouw bedrijf past? Maak een afspraak met me voor een gratis beeldstrategie gesprek.

Helen Kho

"Tjapko maakt het zo makkelijk om jezelf te kunnen zijn terwijl hij er tegelijkertijd voor zorgt dat hij je goed in beeld brengt. Hij let erop dat je ‘echt’ lacht en niet alleen voor de foto. En dat zie je terug in je foto’s."

Johan de Wit

"Tjapko helpt met het bepalen van de kernboodschap, verrast met creatieve input en weet de gekozen boodschap duidelijk in beeld te brengen! Tjapko is een ideale partner maakt bij het bedenken en ontwikkelen van krachtig beeldmateriaal."

Theo van der Meer

"Tjapko heeft een goed gevoel voor de klantvraag en weet die te vertalen in professionele producties.Hij denkt mee over wat de juiste boodschap moet zijn. Hij kijkt verder dan alleen die mooie film of foto. Daarnaast is Tjapko een fijn persoon om mee samen te werken."