Over Tjapko

Ik sta graag dicht bij mijn gesprekspartners, als mens en als ondernemer. Persoonlijk waar het kan en zakelijk als het moet. Ik hou van een relaxte samenwerking en investeer in langdurige klantrelaties. Het belangrijkste is en blijft het contact met mijn opdrachtgevers.

Ik ga op zoek naar jouw drijfveren en onzekerheden, jouw kennis en ervaring, jouw eigen kijk en persoonlijkheid, jouw visie en aanpak.
Ingrediënten van een krachtig, persoonlijk en overtuigend verhaal, vastgelegd in beeld. Om te delen online en offline.

In gesprekken denk ik al snel in beelden. Ik visualiseer dat wat wordt verteld. Wat ook nooit ‘uit’ staat, is het oog voor detail. Bijzondere lichtval, een mooi materiaal of bijzondere vorm, ik sla het op en leg het vast. Maak gebruik van mijn brede ervaring als marketeer en foto- en videograaf. Ik werkte binnen uiteenlopende bedrijven en als free-lancer voor vele opdrachtgevers. Ben vooral ook die nieuwsgierige ondernemer.

Kwaliteit en professionaliteit zijn gegarandeerd. Ik bouw met jouw aan een consistent beeld dat klopt tot in lengte van dagen.

Helen Kho

"Tjapko maakt het zo makkelijk om jezelf te kunnen zijn terwijl hij er tegelijkertijd voor zorgt dat hij je goed in beeld brengt. Hij let erop dat je ‘echt’ lacht en niet alleen voor de foto. En dat zie je terug in je foto’s."

Johan de Wit

"Tjapko helpt met het bepalen van de kernboodschap, verrast met creatieve input en weet de gekozen boodschap duidelijk in beeld te brengen! Tjapko is een ideale partner maakt bij het bedenken en ontwikkelen van krachtig beeldmateriaal."

Theo van der Meer

"Tjapko heeft een goed gevoel voor de klantvraag en weet die te vertalen in professionele producties.Hij denkt mee over wat de juiste boodschap moet zijn. Hij kijkt verder dan alleen die mooie film of foto. Daarnaast is Tjapko een fijn persoon om mee samen te werken."