Boek jouw afspraak direct in mijn agenda

Een profielvideo is persoonlijk, krachtig en onderscheidend. Je kunt echt laten zien wie je bent en vertellen wat jij doet om jouw klanten te helpen.

 
Boek jouw afspraak meteen in mijn agenda hieronder. Zodra je hebt geboekt ontvang je een mail met een aantal vragen die jou helpen de tekst voor jouw video te maken. Die tekst zet ik in de autocue zodat jij je geen zorgen hoeft te maken of je de tekst kan onthouden. Neem de tijd om thuis te oefenen en dan maken we samen een mooie video van en voor jou in de studio in Delft.

Zie ik je 13 maart?

Helen Kho

"Tjapko maakt het zo makkelijk om jezelf te kunnen zijn terwijl hij er tegelijkertijd voor zorgt dat hij je goed in beeld brengt. Hij let erop dat je ‘echt’ lacht en niet alleen voor de foto. En dat zie je terug in je foto’s."

Johan de Wit

"Tjapko helpt met het bepalen van de kernboodschap, verrast met creatieve input en weet de gekozen boodschap duidelijk in beeld te brengen! Tjapko is een ideale partner maakt bij het bedenken en ontwikkelen van krachtig beeldmateriaal."

Theo van der Meer

"Tjapko heeft een goed gevoel voor de klantvraag en weet die te vertalen in professionele producties.Hij denkt mee over wat de juiste boodschap moet zijn. Hij kijkt verder dan alleen die mooie film of foto. Daarnaast is Tjapko een fijn persoon om mee samen te werken."