Visual Branding

Een goed verhaal is constant in ontwikkeling, vernieuwt voortdurend. Je start een nieuw project of gaat een samenwerking aan. Je ontwikkelt innovatieve producten of diensten die het waard zijn om te delen. Nieuws stopt nooit, jouw verhaal gaat door.

Om zichtbaar te zijn, is continuïteit in de berichtgeving van belang. Ik maak samen met jou een doelgericht beeld content plan zodat je op het juiste moment met het nieuws naar buiten kunt en steeds weer zichtbaar bent. Met een shoot afgestemd op jouw wensen, ben je verzekerd van voldoende beeld content voor al je uitingen.

Ben jij een solopreneur, dan ben jij het gezicht van jouw bedrijf. Het is dan ook logisch dat vooral jij in beeld bent.
Als MKB ondernemer zijn naast jou ook jouw medewerkers, het product en de bedrijfsprocessen van belang om in beeld te brengen.

 

Helen Kho

"Tjapko maakt het zo makkelijk om jezelf te kunnen zijn terwijl hij er tegelijkertijd voor zorgt dat hij je goed in beeld brengt. Hij let erop dat je ‘echt’ lacht en niet alleen voor de foto. En dat zie je terug in je foto’s."

Johan de Wit

"Tjapko helpt met het bepalen van de kernboodschap, verrast met creatieve input en weet de gekozen boodschap duidelijk in beeld te brengen! Tjapko is een ideale partner maakt bij het bedenken en ontwikkelen van krachtig beeldmateriaal."

Theo van der Meer

"Tjapko heeft een goed gevoel voor de klantvraag en weet die te vertalen in professionele producties.Hij denkt mee over wat de juiste boodschap moet zijn. Hij kijkt verder dan alleen die mooie film of foto. Daarnaast is Tjapko een fijn persoon om mee samen te werken."