Ik moet toch zichtbaar zijn

Ja, ik vind het inderdaad belangrijk voor een ondernemer om zichtbaar te zijn. Maar er is meer dan alleen selfies….
Echt heel leuk om hoor om af en toe jezelf op de foto te zetten. Zeker als je even wilt laten zien waar of met wie je bent. Niets mis mee. Doe ik ook met regelmaat en dat wordt over het algemeen goed ontvangen. Maar soms kom ik tijdlijnen tegen waarin bijna alleen maar zelfportretjes zie. En hoe leuk je ook bent, dat gaat op een gegeven moment echt vervelen en biedt mijns inziens niet veel waarde.
Ik wil wil af en toe ook zien en/of horen waar je mee bezig bent. Een kijkje achter de schermen. Waar ben je? Met wie ben je? Wat ben je aan het doen? Wat zie jij op dit moment? Hoe ziet jouw werkplek eruit? En je kijkt vast niet de hele tijd in een spiegel toch?
Zorg dus voor een database met verschillende, leuke, mooie foto’s die iets vertellen over wie jij bent, waar jij voor staat en wat jij te bieden hebt. En dat is meer dan hoe je eruit ziet. Meer dan selfies. 😉

Helen Kho

"Tjapko maakt het zo makkelijk om jezelf te kunnen zijn terwijl hij er tegelijkertijd voor zorgt dat hij je goed in beeld brengt. Hij let erop dat je ‘echt’ lacht en niet alleen voor de foto. En dat zie je terug in je foto’s."

Johan de Wit

"Tjapko helpt met het bepalen van de kernboodschap, verrast met creatieve input en weet de gekozen boodschap duidelijk in beeld te brengen! Tjapko is een ideale partner maakt bij het bedenken en ontwikkelen van krachtig beeldmateriaal."

Theo van der Meer

"Tjapko heeft een goed gevoel voor de klantvraag en weet die te vertalen in professionele producties.Hij denkt mee over wat de juiste boodschap moet zijn. Hij kijkt verder dan alleen die mooie film of foto. Daarnaast is Tjapko een fijn persoon om mee samen te werken."