Flexeteers bedrijfsfotografie en bedrijfsfilm

Mijn specialisme is duidelijk denk ik. Ik zorg voor letterlijke zichtbaarheid met bedrijfsfotografie en bedrijfsfilm. Mijn ervaring als ondernemer en kennis van marketing en communicatie helpt mij en mijn klant om de juiste content te creëren. Met enige regelmaat bemerk ik bij klanten dat het communicatievraagstuk breder is dan alleen de behoefte aan fotografie en video. Om mijn klanten nog beter van dienst te kunnen zijn maak ik onderdeel uit van team Flexeteers.
Je wilt graag aandacht voor jouw bedrijf, jouw producten of dienstverlening. Waar te beginnen? Hoe kan het effectiever? Daarvoor zoek je professionals die hun sporen hebben verdiend in marketing en communicatie. Specialisten die hun vak verstaan en die vooral ook jouw vak begrijpen het ondernemen begrijpen.

Wat kunnen de Flexeteers voor jou betekenen?
Flexeteers is een multidisciplinair netwerk van specialisten en regisseurs. Stuk voor stuk professionals met een eigen specialisme en teamspelers in marketing en communicatie.

Wij stellen het best denkbare team samen op basis van de specifieke klus die geklaard moet worden. Wij opereren als netwerkorganisatie en zijn daardoor in staat om elkaar onafhankelijk aan te bevelen. Uiteraard investeren we in onze onderlinge samenwerking en besteden we tijd aan kennisuitwisseling.

Doelgroep
We richten ons op bedrijven en organisaties (klein MKB tot groot zakelijk) binnen profit, non-profit en overheid. In eerste instantie in de regio Leiden – Den Haag – Zoetermeer – Alphen aan den Rijn, maar gaan een breder werkgebied zeker niet uit de weg.

Wat mag je van ons verwachten?
Aan de hand van een intake bepaalt de regisseur welke disciplines nodig zijn om de doelen te bereiken. We selecteren en presenteren de professionals die daarbij passen en organiseren de samenwerking en de realisatie. Kortom, wij regelen het optimaal functionerende team dat zorgt voor resultaat met impact.

Ga naar de website van team Flexeteers. Daar lees je meer over onze aanpak. Geen vraag is ons te gek!

Helen Kho

"Tjapko maakt het zo makkelijk om jezelf te kunnen zijn terwijl hij er tegelijkertijd voor zorgt dat hij je goed in beeld brengt. Hij let erop dat je ‘echt’ lacht en niet alleen voor de foto. En dat zie je terug in je foto’s."

Johan de Wit

"Tjapko helpt met het bepalen van de kernboodschap, verrast met creatieve input en weet de gekozen boodschap duidelijk in beeld te brengen! Tjapko is een ideale partner maakt bij het bedenken en ontwikkelen van krachtig beeldmateriaal."

Theo van der Meer

"Tjapko heeft een goed gevoel voor de klantvraag en weet die te vertalen in professionele producties.Hij denkt mee over wat de juiste boodschap moet zijn. Hij kijkt verder dan alleen die mooie film of foto. Daarnaast is Tjapko een fijn persoon om mee samen te werken."