Gratis webinar op

27 augustus om 10:00 uur

Geen tijd voor zichtbaarheid =

BULLSHIT!

Van onzeker onzichtbaar naar zelfverzekerd in beeld

Ben jij die ondernemer die het moeilijk vindt om zichtbaar te zijn en eigenlijk wel weet hoe belangrijk het is om zichtbaar te zijn voor jouw doelgroep?

 

Herken je dit?

  • Je hebt geen tijd om content te maken
  • Je weet niet wat je moet maken
  • Je weet niet hoe je het kunt maken
  • Mensen zitten toch niet te wachten op wat jij te vertellen hebt.

Dat is dus allemaal bullshit….:)

In deze inspiratiesessie deel ik 4 tips met jou over hoe ook jij met beperkte tijd de juiste content creëert en daarmee jouw ideale klant aantrekt.

VAN ONZEKER ONZICHTBAAR NAAR ZELFVERZEKERD IN BEELD!

Helen Kho

"Tjapko maakt het zo makkelijk om jezelf te kunnen zijn terwijl hij er tegelijkertijd voor zorgt dat hij je goed in beeld brengt. Hij let erop dat je ‘echt’ lacht en niet alleen voor de foto. En dat zie je terug in je foto’s."

Johan de Wit

"Tjapko helpt met het bepalen van de kernboodschap, verrast met creatieve input en weet de gekozen boodschap duidelijk in beeld te brengen! Tjapko is een ideale partner maakt bij het bedenken en ontwikkelen van krachtig beeldmateriaal."

Theo van der Meer

"Tjapko heeft een goed gevoel voor de klantvraag en weet die te vertalen in professionele producties.Hij denkt mee over wat de juiste boodschap moet zijn. Hij kijkt verder dan alleen die mooie film of foto. Daarnaast is Tjapko een fijn persoon om mee samen te werken."