Tarieven en Pakketten

Een goed verhaal is constant in ontwikkeling, vernieuwt voortdurend. Je start een nieuw project of gaat een samenwerking aan. Je ontwikkelt innovatieve producten of diensten die het waard zijn om te delen. Nieuws stopt nooit, jouw verhaal gaat door.

Om zichtbaar te zijn, is continuïteit in de berichtgeving van belang. Ik maak samen met jou een doelgericht beeld content plan zodat je op het juiste moment met het nieuws naar buiten kunt en steeds weer zichtbaar bent. Met een shoot afgestemd op jouw wensen, ben je verzekerd van voldoende beeld content voor al je uitingen.

 

Visual Branding

Visual branding is over het algemeen maatwerk. Niet één ondernemer is hetzelfde en niet één organisatie is hetzelfde. Als richting heb ik hieronder wat mogelijke pakketten benoemd die op basis van ervaring zijn samengesteld.
Wil je samen met mij onderzoeken wat het beste bij jou en/of jouw bedrijf past? Maak een afspraak met me voor een gratis beeldstrategie gesprek.

Business Branding solopreneur

Business Branding MKB

Helen Kho

"Tjapko maakt het zo makkelijk om jezelf te kunnen zijn terwijl hij er tegelijkertijd voor zorgt dat hij je goed in beeld brengt. Hij let erop dat je ‘echt’ lacht en niet alleen voor de foto. En dat zie je terug in je foto’s."

Johan de Wit

"Tjapko helpt met het bepalen van de kernboodschap, verrast met creatieve input en weet de gekozen boodschap duidelijk in beeld te brengen! Tjapko is een ideale partner maakt bij het bedenken en ontwikkelen van krachtig beeldmateriaal."

Theo van der Meer

"Tjapko heeft een goed gevoel voor de klantvraag en weet die te vertalen in professionele producties.Hij denkt mee over wat de juiste boodschap moet zijn. Hij kijkt verder dan alleen die mooie film of foto. Daarnaast is Tjapko een fijn persoon om mee samen te werken."