MKB Business Branding

Ben jij ondernemer binnen het MKB? Waarschijnlijk ligt de focus van jouw communicatie meer op jouw medewerkers, het product, de bedrijfsprocessen en de  dienstverlening. Hierin vind je de verhalen die de moeite van het delen waard zijn. Zonder goed beeld hebben die verhalen veel minder impact. Laat dus zien wie je bent, waar jouw bedrijf voor staat, wie jouw medewerkers zijn. Laat zien wat je doet en hoe je het doet. Geef een kijkje achter de schermen en maak op die manier verbinding met jou doelgroep.

Zie jij ook het belang in van zichtbaarheid met jouw bedrijf? Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het bedenken en maken van de juiste beeldcontent? Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek met mij om jouw specifieke vragen te beantwoorden.

 

Een MKB anding shoot is over het algemeen maatwerk. Niet één ondernemer is hetzelfde en jouw verhaal is uniek. Als richting heb ik hieronder wat mogelijkheden benoemd die op basis van ervaring zijn samengesteld.
Wil je samen met mij onderzoeken wat het beste bij jou en/of jouw bedrijf past? Maak een afspraak met me voor een gratis beeldstrategie gesprek.

Helen Kho

"Tjapko maakt het zo makkelijk om jezelf te kunnen zijn terwijl hij er tegelijkertijd voor zorgt dat hij je goed in beeld brengt. Hij let erop dat je ‘echt’ lacht en niet alleen voor de foto. En dat zie je terug in je foto’s."

Johan de Wit

"Tjapko helpt met het bepalen van de kernboodschap, verrast met creatieve input en weet de gekozen boodschap duidelijk in beeld te brengen! Tjapko is een ideale partner maakt bij het bedenken en ontwikkelen van krachtig beeldmateriaal."

Theo van der Meer

"Tjapko heeft een goed gevoel voor de klantvraag en weet die te vertalen in professionele producties.Hij denkt mee over wat de juiste boodschap moet zijn. Hij kijkt verder dan alleen die mooie film of foto. Daarnaast is Tjapko een fijn persoon om mee samen te werken."