Je bent er gewoon altijd

Waarom is nou zo belangrijk om zichtbaar te zijn?

Daar heb ik in ieder geval twee redenen voor. De eerste reden is dat ik graag de juiste klanten trek. En als ik mezelf regelmatig laat horen en vooral ook zien zal ik met mijn verhaal en met wat ik uitstraal die mensen aantrekken waarmee ik een klik heb. Mensen die die klik ook voelen en weten dat ze met mij willen samenwerken. Dat lukt natuurlijk alleen maar als ik ook echt mezelf ben. De les die ik het afgelopen jaar heb geleerd is dat hoe meer ik mezelf ben in mijn online uitingen, hoe leuker de klanten zijn die ik trek.

De tweede reden is heel simpel. Als mensen mij niet zien, kunnen ze ook niet voor me kiezen.
Ik weet ook wel dat mijn diensten niet dagelijks en niet door iedereen gevraagd worden. En toch wil ik regelmatig zichtbaar zijn om top of mind te zijn. Zodat als mijn ideale klant iets zoekt wat ik kan leveren dat zij/hij als eerste aan mij denkt. Ik ben er gewoon altijd. Ze kunnen niet om me heen.

En weet je, ik ben echt niet uniek hierin hoor…Voor jou als ondernemer kan dit ook zo werken.
De mensen die een klik met jou voelen, die met je (willen) samenwerken zijn oprecht geïnteresseerd in wie jij bent en waar je mee bezig bent. Zichtbaar zijn met goede content kan hen helpen om op ideeën te komen en die stap te maken waar ze al een tijdje over nadenken.

Zorg dat je regelmatig zichtbaar bent. Zorg voor voldoende aansprekende content om te delen. Zorg dat ook jij top of mind bent en dat jouw ideale klant niet om je heen kan. Je bent er gewoon altijd!

Helen Kho

"Tjapko maakt het zo makkelijk om jezelf te kunnen zijn terwijl hij er tegelijkertijd voor zorgt dat hij je goed in beeld brengt. Hij let erop dat je ‘echt’ lacht en niet alleen voor de foto. En dat zie je terug in je foto’s."

Johan de Wit

"Tjapko helpt met het bepalen van de kernboodschap, verrast met creatieve input en weet de gekozen boodschap duidelijk in beeld te brengen! Tjapko is een ideale partner maakt bij het bedenken en ontwikkelen van krachtig beeldmateriaal."

Theo van der Meer

"Tjapko heeft een goed gevoel voor de klantvraag en weet die te vertalen in professionele producties.Hij denkt mee over wat de juiste boodschap moet zijn. Hij kijkt verder dan alleen die mooie film of foto. Daarnaast is Tjapko een fijn persoon om mee samen te werken."