Hoe heurt het eigenlijk?

Ken je dat? Dat je vasthoudt aan allerlei regeltjes en richtlijnen bij het communiceren met jouw doelgroep. Ik wel. Mijn interesse voor marketing en communicatie is meer dan gemiddeld denk ik. Daarom heb ik altijd veel gelezen over marketing en veel vakbladen op dat gebied verslonden. En dat was best leuk en nuttig en zelfs leerzaam.
Waar ik alleen later achter kwam is dat ik bij het communiceren met mijn klanten of toekomstige klanten..:), sprak op een manier die niet echt bij mij past. Te veel marketingtaal. Te veel vakjargon. Te veel wollige teksten met achterliggende, moeilijke en wazige marketinggedachten. Zakelijk en cool. Want zo ‘heurde’ het dacht ik.
Nou…niets is minder waar wat mij betreft.

Gewoon mezelf zijn. Eerlijk, authentiek en open. Persoonlijk, met oprechte interesse in mijn klanten. Zo wil ik communiceren. In mijn eigen taal en vanuit mijn gevoel. De emotie wint het bijna altijd van de ratio. Tenminste, bij mij wel.

Bij communiceren met beeld geldt natuurlijk hetzelfde. Laat jezelf zien zoals je jezelf wilt laten zien. Je bent meer dan iemand die werkt en een carriere heeft. Je bent ook wel eens minder formeel. Laat dat ook zien. Zo leert jouw doelgroep je echt kennen.

….Hoe heurt het eigenlijk….Who cares!

Helen Kho

"Tjapko maakt het zo makkelijk om jezelf te kunnen zijn terwijl hij er tegelijkertijd voor zorgt dat hij je goed in beeld brengt. Hij let erop dat je ‘echt’ lacht en niet alleen voor de foto. En dat zie je terug in je foto’s."

Johan de Wit

"Tjapko helpt met het bepalen van de kernboodschap, verrast met creatieve input en weet de gekozen boodschap duidelijk in beeld te brengen! Tjapko is een ideale partner maakt bij het bedenken en ontwikkelen van krachtig beeldmateriaal."

Theo van der Meer

"Tjapko heeft een goed gevoel voor de klantvraag en weet die te vertalen in professionele producties.Hij denkt mee over wat de juiste boodschap moet zijn. Hij kijkt verder dan alleen die mooie film of foto. Daarnaast is Tjapko een fijn persoon om mee samen te werken."